KB2746341 - ISPRAVKA: Visoka upotreba CPU-a kada izvršite naredbu UPDATE koja uključuje odredbu "WHERE CURRENT OF <cursor>" u SQL Server 2008

Microsoft distribuira ispravke za Microsoft SQL Server 2008 servisni paket 3 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje za ispravke SQL Server 2008 servisnog paketa 3.

Simptomi

Pretpostavimo da ste primenili kumulativnu ispravku 6 za Microsoft SQL Server 2008 servisni paket 2 ili noviji. Kada pokušate da izvršite naredbu UPDATE koja sadrži odredbu "WHERE CURRENT of cursor" za ažuriranje tabele, proces Sqlservr.exe doživljava prekomernu upotrebu CPU-a.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zbog problema zaštite za Noć veštica koji je uveden u paket kumulativnih ispravki. Postoji veliki trošak za ovu operaciju kada se izvod UPDATE pokrene u dugotrajnoj transakciji. Za više informacija o zaštiti za Noć veštica na SQL Serveru posetite sledeću Web lokaciju Microsoft Blogs:

http://blogs.msdn.com/b/craigfr/archive/2008/02/27/halloween-protection.aspx

Rešenje

Napomena Ova ispravka je omogućena samo pod zastavicom za praćenje 2430. I trebalo bi da bude omogućena po sesiji.

Kumulativne informacije o ažuriranju

SQL Server 2008 servisni paket 3

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 7 za SQL Server 2008 servisni paket 3. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 servisni paket 3 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2738350 Kumulativni paket ispravki 7 za SQL Server 2008 servisni paket 3Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje za ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje sql Server 2008 servisnog paketa 3. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2629969 SQL Server 2008 builds koji su objavljeni nakon što je SQL Server 2008 servisni paket 3 objavljen

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×