Microsoft distribuira ispravke za Microsoft SQL Server 2012 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravke za SQL Server 2012.

Simptomi

Pretpostavimo da instalirate Microsoft SQL Server 2012 Remote Blob Store za dodatnu bazu podataka na istoj instanci sistema SQL Server pomoću komandne linije. Na primer, nakomandnoj liniji pokrenete sledeću komandu: msiexec /qn /lvx* rbs_install_log_2.txt /i rbs.msi REMOTEBLOBENABLE=1 FILESTREAMPROVIDERENABLE=1 DBNAME="Ime bazepodataka " FILESTREAMSTORENAME=FilestreamProvider_1 ADDLOCAL=EnableRBS,FilestreamRunScript DBINSTANCE="Domain\ServerName"U ovom scenariju Pored toga, dobijate poruku o grešci koja je slična sledećoj:

RBS greška. Originalna greška: broj 2601, ozbiljnost 14, država 1, procedura rbs_sp_add_blob_store, red 64,Poruka: Nije moguće umetnuti duplirani red ključa u objekat 'mssqlrbs_resources.rbs_internal_blob_stores' sa jedinstvenim indeksom "rbs_internal_blob_stores_ix_name". Vrednost duplikata ključa je (FilestreamProvider_1). Broj transakcija nakon IZVRŠIVANJA ukazuje na nepodudaranje broja IZJAVA BEGIN i COMMIT. Prethodno prebrojavanje = 1, trenutni broj = 0.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što druga instalacija koristi netačne vrednosti za promenljive koje su izvedene iz prve instalacije. Ove promenljive skladište ime FILESTREAM baze podataka i ime instance. Tokom druge instalacije vrednosti ovih promenljivih se preuzimaju iz registratora i zamenjuju vrednosti koje definišete u komandnoj liniji.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

Kumulativna ispravka 2 za SQL Server 2012 SP1

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 2. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2012 SP1 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2790947 Kumulativni paket ispravki 2 za SQL Server 2012 servisni paket 1Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje ispravke za SQL Server 2012 SP1. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2772858 SQL Server 2012 builds koji je objavljen nakon što je SQL Server 2012 servisni paket 1 objavljen

Kumulativna ispravka 5 za SQL Server 2012

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 5. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2012 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2777772 Kumulativni paket ispravki 5 za SQL Server 2012Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravki za SQL Server 2012. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2692828 SQL Server 2012 builds koji su objavljeni nakon što je SQL Server 2012 objavljen

Rešenje

Da biste zaobišli problem, instalirajte udaljeno skladište bloba pomoću režima UI umesto da koristite komandnu liniju.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×