Microsoft distribuira ispravke za Microsoft SQL Server 2012 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravke za SQL Server 2012.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • Uslugu hvatanja podataka za proročište Microsoft SQL Server 2012 koristite da biste generisali skriptu primene za instancu hvatanja.

  • Pokušate da koristite skriptu da biste primenili instancu hvatanja.

U ovom scenariju, dužina kolone tipa podataka promenljive se udvostručavanje u SQL Server tabelama koje su kreirane u skripti. Na primer, ako pokušate da pratite promene u koloni VARCHAR2(10) u oracle tabeli, odgovarajuća kolona u SQL Server tabeli je NVARCHAR(20) u skripti za primenu.Napomene

  • Ako je dužina kolone u tabeli "Proročište" veća od 2000 bajtova kada pokrenete skriptu za primenu, primena neće uspeti. Do ovoga dolazi zato što neke nevažeće kolone kreira skripta za primenu. Na primer, ako je kolona VARCHAR(2001), u skripti se kreira nevažeća kolona NVARCHAR(4002).

  • Neočekivana dužina tipa podataka može sprečiti korisnika da kreira indekse u kolonama. Do ovoga dolazi zato što se dostiže maksimalna veličina indeksnih ključeva.

  • Dužina tipa podataka može dovesti do problema sa performansama sistema Microsoft SQL Server Integration Services (SSIS).

  • Do ovog problema dolazi samo u generisanu skriptu. Zbog toga su dužine kolona precizno prikazane u UI dizajnera.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

Kumulativna ispravka 2 za SQL Server 2012 SP1

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 2. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2012 SP1 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2790947 Kumulativni paket ispravki 2 za SQL Server 2012 servisni paket 1Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje ispravke za SQL Server 2012 SP1. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2772858 SQL Server 2012 builds koji je objavljen nakon što je SQL Server 2012 servisni paket 1 objavljen

Kumulativna ispravka 5 za SQL Server 2012

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 5. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2012 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2777772 Kumulativni paket ispravki 5 za SQL Server 2012Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravki za SQL Server 2012. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2692828 SQL Server 2012 builds koji su objavljeni nakon što je SQL Server 2012 objavljen

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".Proizvode nezavisnih proizvođača o kojima se govori u ovom članku proizvela su preduzeća koja su nezavisna od korporacije Microsoft. Microsoft ne daje nikakvu garanciju, impliciranu ni neku drugu, u pogledu performansi ili pouzdanosti ovih proizvoda.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×