Microsoft distribuira ispravke za Microsoft SQL Server 2012 u jednoj datoteci koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravke za SQL Server 2012.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • Imate instaliran Microsoft SQL Server 2012 servisni paket 1 (SP1) ili paket kumulativnih ispravki za SQL Server 2012 SP1.

  • Postoji korisnik čija je bezbednost na nivou člana podešena na dozvolu samo za čitanje člana entiteta u master uslugama podataka (MDS).

  • Korisnik bira člana entiteta, a zatim klikne na dugme "Dodaj člana" da bi kreirao novog člana.

U ovom scenariju, prozor "Detalji" novog člana se ne otvara. Kada dođe do ovog problema, korisnik ne vidi nikakvu promenu na MDS Veb lokaciji.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

Kumulativni paket ispravki 5 za SQL Server 2012 servisni paket 1 (SP1)

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 5. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2012 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2861107 Kumulativni paket ispravki 5 za SQL Server 2012Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravki za SQL Server 2012. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2772858 SQL Server 2012 builds koji je objavljen nakon što je SQL Server 2012 servisni paket 1 objavljen

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×