Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • Konfigurišete transakcionu replikaciju na računaru koji radi pod sistemom Microsoft SQL Server 2012.

  • Ovu uskladištenu p_addpublicationnazivate postavljanjem svojstva allow_initialize_from_backupN'true'. Ovim se dodaje publikacija na izdavača.

  • Postupak uskladištene sp_addarticle nazivate postavljanjem tipa svojstva samo na N'proc šemu'. Ovim se izdavaču dodaje članak uskladištene procedure samo za šemu.

  • Da biste dodali članak u tabeli, sp_addarticle uskladištenu proceduru. Ovo replicira tabelu pod imenom" tabela1"za izdavača.

U ovom scenariju, sp_MSdel_tabela1, sp_MSins_tabela1i sp_MSupd_sto1 uskladištene procedure se ne generišu u bazi podataka pretplate. Napomena Do ovog problema ne dolazi ako ne dodate članak uskladištene procedure samo za šemu.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

Kumulativna ispravka 5 za SQL Server 2012 servisni paket 1

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 5. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2012 servisni paket 1 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2861107 Kumulativni paket ispravki 5 za SQL Server 2012 servisni paket 1Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravke za SQL Server 2012 Service Pack 1. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2772858 SQL Server 2012 builds koji je objavljen nakon što je SQL Server 2012 servisni paket 1 objavljen

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Rešenje

Da biste zaobišli ovaj problem, izvršite sledeće radnje:

  • Postavite allow_initialize_from_backup datoteku na N'false' kada izvršite sp_addpublication.

  • Dodajte članak tabele izdavaču.

  • Izvršite uskladištenu sp_changepublication tako što ćete svojstvo allow_initialize_from_backup na true. Na primer, uskladištena procedura je sledeća:exec sp_changepublication@publication = N'$(PublicationName)',@property = N'allow_initialize_from_backup',@value = N'true'

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×