Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • Konfigurišete transakcionu replikaciju na računaru koji radi pod sistemom Microsoft SQL Server 2012.

  • Ovu uskladištenu p_addpublicationnazivate postavljanjem svojstva allow_initialize_from_backupN'true'. Ovim se dodaje publikacija na izdavača.

  • Postupak uskladištene sp_addarticle nazivate postavljanjem tipa svojstva samo na N'proc šemu'. Ovim se izdavaču dodaje članak uskladištene procedure samo za šemu.

  • Da biste dodali članak u tabeli, sp_addarticle uskladištenu proceduru. Ovo replicira tabelu pod imenom" tabela1"za izdavača.

U ovom scenariju, sp_MSdel_tabela1, sp_MSins_tabela1i sp_MSupd_sto1 uskladištene procedure se ne generišu u bazi podataka pretplate. Napomena Do ovog problema ne dolazi ako ne dodate članak uskladištene procedure samo za šemu.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

Kumulativna ispravka 5 za SQL Server 2012 servisni paket 1

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 5. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2012 servisni paket 1 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2861107 Kumulativni paket ispravki 5 za SQL Server 2012 servisni paket 1Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravke za SQL Server 2012 Service Pack 1. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2772858 SQL Server 2012 builds koji je objavljen nakon što je SQL Server 2012 servisni paket 1 objavljen

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Rešenje

Da biste zaobišli ovaj problem, izvršite sledeće radnje:

  • Postavite allow_initialize_from_backup datoteku na N'false' kada izvršite sp_addpublication.

  • Dodajte članak tabele izdavaču.

  • Izvršite uskladištenu sp_changepublication tako što ćete svojstvo allow_initialize_from_backup na true. Na primer, uskladištena procedura je sledeća:exec sp_changepublication@publication = N'$(PublicationName)',@property = N'allow_initialize_from_backup',@value = N'true'

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×