Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

U ovom slučaju, aplikacija možda neće moći da se poveže sa bazom podataka. Pored toga, u evidenciji grešaka sistema SQL Server pronalazite greške koje su slične sledećim:

datum vreme Prijavljivanje Greška: 18456, težina: 14, stanje: 5.vremeprijavljivanja nije uspelo za korisnika "SID". Razlog: Nije bilo moguće pronaći prijavu koja se podudara sa imenom navedenim [Klijent:]datumskivremenski spid# Greška: 18056, težina: 20, stanje: 5.datetime spid# Klijent nije mogao ponovo da uradi sesiju sa SPID #, koja je bila vraćena na početnu vrednost za prelamanje veze. ID otkazivanja je #. Do ove greške je možda došlo zbog otkazivanja prethodne operacije. Proverite da li postoje neuspele operacije neposredno pre ove poruke o grešci.

Napomena Do ovog problema ne dolazi prvi put kada dođe do veze sa sadržanom bazom podataka. Međutim, problem se javlja u svim uzastopnim pokušajima.

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Više informacija

Ova ispravka takođe rešava još jedan problem u kojem sledeće ugrađene funkcije vraćaju KORISNIČKI SID umesto korisničkog imena:

  • SUSER_SNAME

  • SUSER_NAME

  • SYSTEM_USER

Napomena Ova ispravka se uverite da ove funkcije uvek vraćaju korisničko ime, bez obzira na to da li se koristi sadržana baza podataka ili ne.

Reference

Pogledajte terminologiju koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×