Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Kada generišete izveštaj u microsoft SQL Server 2008 R2 Reporting Services (SSRS 2008 R2) menadžeru izveštaja, izveštaj nije usaglašen sa članom 1194.22(a) u standardima odeljka 508. Kada softver čitača ekrana koristi korisnik sa oštećenim vidom za pristup izveštaju koji generiše upravljač izveštajem, softver čitača ekrana ne može da obezbedi smislen odziv za dugme "Izvezi izveštaj" koje se nalazi na traci sa alatkama "Prikazivač izveštaja".

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Više informacija

Za više informacija o standardima pristupačnosti elektronskih i informacionih tehnologija (odeljak 508) posetite sledeću Web lokaciju:

Opšte informacije o standardima pristupačnosti elektronskih i informacionih tehnologija (odeljak 508)Za više informacija o predlošcima dobrovoljne pristupačnosti proizvoda (VPAT) odeljka 508 za Microsoft proizvode posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Opšte informacije o članu 508 VPAT za Microsoft proizvode

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×