Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Pretpostavimo da koristite Microsoft SQL Server 2014 koji ima baze podataka sa objektima optimizovanim za memoriju. Kada ponovo pokrenete SQL Server, on se uspešno ponovo pokreće i povremeno možete dobiti sledeće poruke u evidenciji grešaka:

[GREŠKA] Nije moguće izbrisati datoteku<putanje datoteke>\<ime datoteke>.dll iz razloga 5. Datoteka preimenovana u<putanje datoteke>\<ime datoteke>.old_dll. Do ovog problema može doći zbog prethodnog neuspeha u učitavanja DCL-ova tabele optimizovane za memoriju.

Uzrok

Do problema dolazi zbog problema sa vremenskim rasporedom. Na serveru ponovo pokrenite baze podataka sa objektima optimizovanim za memoriju, server ponekad ne može da izbriše stare DCL-ove za tabele optimizovane za memoriju. Server može da nastavi ponovno pokretanje preimenovanja starih DCL-ova. Međutim, ona evidentira poruku u evidenciju grešaka za koju nije potrebna ili moguća radnja korisnika.

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×