Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Pretpostavimo da koristite Microsoft SQL Server 2014. Možete naići na sledeći problem koji je povezan sa napomenama o izdanju sistema SQL Server 2014:Nedostajući detalji indeksa koji nedostaju ako hash indeks postoji, ali nije pogodan za upitProblem: Ako imate HASH indeks u kolonama tabele optimizovane za memoriju na koju se upućuje u upitu, ali indeks ne može da se koristi za upit, SQL Server 2014 neće uvek prijaviti indeks koji nedostaje u programu SHOWPLAN_XML i u DMV sys.dm_db_missing_index_details. Ako upit sadrži predikate jednakosti koji uključuju podskup kolona indeksnih tastera ili ako sadrži predikate nejednakosti koji uključuju kolone indeksnih ključnih reči, hasH indeks se ne može koristiti o tome, a za efikasno izvršavanje upita biće potreban drugačiji indeks.

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×