Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Pretpostavimo da koristite objekat sekvence u sistemu Microsoft SQL Server 2012. Kada prikažete status pokretanja sesije, možda ćete otkriti da postoji neotkriveni zastoj između procesa kontrolne tačke i sesije koja umeće novi broj sekvence. U ovoj situaciji, sesija visi neograničeno.Napomena Kada ubijete blokiranu sesiju, SQL Server proces se zaustavlja.

Uzrok

Do problema dolazi zato što nit kontrolne tačke pokušava da isprazni niz. Međutim, njen red se ne može pronaći u tabeli sysobjvalues. Do ovoga dolazi zato što druga nit izvršava vraćanje na transakciju koja ima sledeću vrednost sekvence, u ovoj situaciji, red se uklanja iz tabele sysobjvalues.

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×