Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Pretpostavimo da imate korisničku hijerarhiju sa relacionom online analitičkom obradom (ROLAP) particijom u sistemu Microsoft SQL Server 2008 R2 Analysis Services (SSAS 2008 R2), SQL Server 2012 Analysis Services (SSAS 2012) ili SQL Server 2014 Analysis Services (SSAS 2014). Kocku sesije možete uspešno da kreirate. Kada izvršite upit za višedimenzionalne izraze (MDX) na kreiranoj kocki sesije koja uključuje nivoe grupisanja direktno ili indirektno, možete naići na sledeće probleme:

  • Upit ne uspe i dobijate sledeći izuzetak iz kocke sesije:

    Unutrašnja greška: Došlo je do neočekivane greške (datoteka 'mdpartitionrolap.cpp', linija 948, funkcija 'MDPartitionRolapMapper::AddRolapCondition'). Izvršavanje završeno

  • Upit vraća podatke "null mera" i ne postoji izuzetak.

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×