Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Pretpostavimo da koristite .NET Data Provider za Teradata za pristup Teradati u uslugama integracije sistema Microsoft SQL Server 2012 (SSIS 2012) ili SQL Server 2014 Integration Services (SSIS 2014). Kada pokušate da izvršite SQL zadatak u kojem je atribut IsQueryStoredProcedure postavljen na True u SSIS paketu, možete dobiti sledeću poruku o grešci:

[Izvrši SQL zadatak] Greška: Izvršavanje upita "pozovi XXXX;" nije uspelo sa sledećom greškom: "[Teradata Database] [5497] POZIV se ne može proslediti u zahtevu za više izjava.". Mogući razlozi neuspeha: problemi sa upitom, svojstvo "ResultSet" nisu ispravno podešeni, parametri nisu ispravno podešeni ili veza nije ispravno uspostavljena.

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Proizvode nezavisnih proizvođača o kojima se govori u ovom članku proizvela su preduzeća koja su nezavisna od korporacije Microsoft. Microsoft ne daje nikakvu garanciju, impliciranu ni neku drugu, u pogledu performansi ili pouzdanosti ovih proizvoda.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×