Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Pretpostavimo da imate tabelu koja ima indeks grupisane kolone u sistemu Microsoft SQL Server 2014. Kada pokušate da učitate podatke u tabelu pomoću funkcije INSERT INTO ... IZABERI izvoda, možete dobiti sledeću poruku o grešci:

Greška: 8645, ozbiljnost: 17, stanje: 1, red: 1A vremensko vreme se dogodilo dok se čekalo da memorijski resursi izvrše upit u "podrazumevanom" prostoru resursa (2). Ponovo pokrenite upit.

BeleškeKada nema dovoljno memorije za masovno umetanje, SQL Server pokušava da uradi umetanje koje nije masovno sa ovom ispravkom. Ovo obično zahteva znatno manje memorije. Upit i dalje ne uspe ako uopšte nema dovoljno memorije za umetanje koje nije masovno.

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×