KB3028226 - Ispravka: Greška se javlja kada pokušate da promenite parametre sa podrazumevanim vrednostima u izveštaju u SSRS 2012 ili SSRS 2014

Simptomi

Pretpostavimo da imate izveštaj koji ima dva ili više parametara u microsoft SQL Server 2012 Reporting Service (SSRS 2012) ili SQL Server 2014 Reporting Service (SSRS 2014) u Režimu integracije za SharePoint 2010, a parametri imaju podrazumevane vrednosti koje su definisane izrazima funkcija. Na primer, podrazumevanu vrednost parametara1 postavlja funkcija Danas () i Parametar2 koristi drugi izraz funkcije kao podrazumevanu vrednost. Kada otvorite izveštaj na SharePoint lokaciji, a zatim pokušate da promenite vrednost parametar1 ili Parametar2, dobijate sledeću poruku o grešci:

Vrednosti parametara izveštaja moraju biti navedene da bi izveštaj mogao da bude prikazan. Odaberite vrednosti parametara u oblasti parametara i kliknite na dugme Primeni.

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×