Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft distribuira ispravke za Microsoft SQL Server 2012, 2014 ili 2016 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje sql Server 2012, 2014, 2016 fix.

Simptomi

Nakon što omogućite hvatanje podataka za Microsoft SQL Server 2012 ,2014 ili 2016 bazu podataka, kolona operacije __$u tabeli promena može biti nepravilno poručena za ažurirane redove. Kada ažurirate red, u tabeli promena postoje dva reda, sa brisanjem i umetanjem za __$operaciju. Međutim, operacija umetanja može se neočekivano pojaviti pre operacije brisanja. Ako aplikacija ponovo primeni redove na drugu tabelu sa ograničenjem primarnog ključa, može doći do sledećeg kršenja primarnog ključa:

Msg 2627, Level 14, State 1, Line 6Violation of PRIMARY KEY constraint 'Primary_Key_name'. Nije moguće umetnuti duplikat ključau table_name'. Vrednost duplikata ključa je (vrednost).

Rešenje

Ovaj problem je rešen u sledećim kumulativnim ispravkama sistema SQL Server.

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×