Simptomi

Pretpostavimo da koristite Usluge integracije sistema Microsoft SQL Server 2012 (SSIS 2012) ili SSIS 2014. Pokrenete SSIS paket koji se povezuje sa izvorom ravne datoteke, a jedan od redova ima manje znaka razgraničavanja od ukupnog broja kolona. U ovoj situaciji, izvršavanje paketa zanemara i dobijate sledeće poruke o greškama:

[FFS [2]] Greška: pridajanje podataka za izlazni bafer greške nije uspelo. [FFS [2]] Greška: Došlo je do greške tokom obrade datoteke "<Putanja datoteke>\<Ime datoteke>.txt" u redu podataka 2. [SSIS. Cevovod] Greška: SSIS kôd greške DTS_E_PRIMEOUTPUTFAILED. Metod PrimeOutput na FFS vratio je kôd greške 0xC0202092.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

Problem je prvi put otklonjen u sledećoj kumulativnoj ispravki sistema SQL Server.

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Preporučujemo da preuzmete i instalirate najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Rešenje

Da biste zaobišli ovaj problem, postavite svojstvo AlwaysCheckForRowDelimiters upravljača za uspostavljanje veze ravne datoteke na netačno (Ovo zaobilaženje se ne odnosi na situaciju kada je red za greške poslednji red).

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×