Simptomi

Pretpostavimo da imate kocku koja sadrži neary operatore (~) u redovnoj dimenziji u sistemu Microsoft SQL Server 2012 Analysis Services (SSAS 2012). Pored toga, dodeljivanje opsega je definisano na članovima dimenzije koji imaju neautotera (~). Kada izvršite upit za višedimenzionalne izraze (MDX) da biste preuzeli zbirne vrednosti na kocki, rezultat zbirnih vrednosti je netačan.

Rešenje

Instaliranje ove kumulativne ispravke (CU) nije dovoljno da biste imali tačan rezultat. Pored toga, morate da promenite vrednost cloneCoverItemForClosestWinsna 1 u msmdsrv.ini. Ovaj parametar može imati uticaj na performanse. Problem je prvi put otklonjen u sledećim kumulativnim ispravkama za SQL Server: Kumulativna ispravka 2 za SQL Server 2014 SP1Kumulativna ispravka 8 za SQL Server 2014Kumulativna ispravka 6 za SQL Server 2012 SP2

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×