Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Pretpostavimo da konfigurišete upravljač za uspostavljanje veze keširanja tako da koristi datoteku keširanja u paketu Microsoft SQL Server 2012 ili 2014 Integration Services (SSIS 2012). Zatim konfigurišete dve ili više uporednih transformacija pronalaženja koje troše isti upravljač za povezivanje kešom. Kada izvršite SSIS paket, dobijate sledeće poruke o greškama:

[Pronalaženje [<ID>]] Informacije: Sistem ne može da pronađe navedenu datoteku. [Pronalaženje [<ID>]] Greška: Nije moguće pročitati 8 bajtova iz datoteke "<putanja datoteke>". Uzrok otkazivanja je trebalo prethodno prijaviti. [Pronalaženje [<ID>]] Upozorenje: Sistem ne može da pronađe navedenu datoteku. [Pronalaženje [<ID>]] Greška: Neobrađeni adapter je pokušao da pročita 8 bajtova u ulaznoj datoteci za kolonu "<Ime kolone>" sa ID-om linije 1, ali je došlo do greške. Greška vraćena iz operativnog sistema trebalo je prethodno da bude prijavljena. [Pronalaženje [<ID>]] Informacije: Pronalaženje nije uspelo da obradi redove u kešu. Vreme obrade je bilo 0,109 sekundi. [Pronalaženje [<ID>]] Greška: Učitavanje keša iz datoteke nije uspelo " ,<putanja datoteke>". [SSIS. Cevovod] Greška: Pronalaženje nije uspelo u fazi pre izvršenja i vraćen je kôd greške 0xC020930C.

Rešenje

Problem je prvi put otklonjen u sledećoj kumulativnoj ispravki sql servera:

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Preporučujemo da preuzmete i instalirate najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×