Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Pretpostavimo da kreirate punu rezervnu kopiju datoteke i rezervnu kopiju datoteke u programu Microsoft SQL Server Management Studio (SSMS). Kada kompletnu rezervnu kopiju datoteke vratite u prethodno stanje pomoću opcije NORECOVERY, a zatim vratite u prethodno stanje datoteku rezervne kopije pomoću opcije RECOVERY u SSMS-u, operacija neće uspeti i dobićete sledeću poruku o grešci:

Nije moguće kreirati plan vraćanja u prethodno stanje zbog prekida u LSN lancu. (Microsoft.SqlServer.SmoExtended)

Napomena Do ovog problema dolazi u SSMS i SQL Server Management Objects (SMO), ali ne i u SQL Server mašini.

Rešenje

Problem je prvi put otklonjen u sledećim servisnim paketima i kumulativnoj ispravki za SQL Server.

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Preporučujemo da preuzmete i instalirate najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Servisni paketi su kumulativni. Svaki novi servisni paket sadrži sve ispravke koje se naći u prethodnim servisnim paketima, zajedno sa svim novim ispravkama. Naša preporuka je da primenite najnoviji servisni paket i najnoviju kumulativnu ispravku za taj servisni paket. Ne morate da instalirate prethodni servisni paket pre nego što instalirate najnoviji servisni paket. Koristite tabelu 1 u sledećem članku da biste pronašli više informacija o najnovijem servisnom paketu i najnovijoj kumulativnoj ispravci.Utvrđivanje verzije, izdanja i nivoa ažuriranja sistema SQL Server i njegovih komponenti

Rešenje

Da biste zaobišli ovaj problem, koristite komandu TSQL i istu rezervnu kopiju datoteke da biste bazu podataka vratili u prethodno stanje.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×