KB3065060 - Ispravka: "Nije moguće kreirati plan vraćanja u prethodno stanje zbog prekida u LSN lancu" greška kada vratite u prethodno stanje rezervnu kopiju pravičnih vrednosti u SSMS-u

Simptomi

Pretpostavimo da kreirate punu rezervnu kopiju datoteke i rezervnu kopiju datoteke u programu Microsoft SQL Server Management Studio (SSMS). Kada kompletnu rezervnu kopiju datoteke vratite u prethodno stanje pomoću opcije NORECOVERY, a zatim vratite u prethodno stanje datoteku rezervne kopije pomoću opcije RECOVERY u SSMS-u, operacija neće uspeti i dobićete sledeću poruku o grešci:

Nije moguće kreirati plan vraćanja u prethodno stanje zbog prekida u LSN lancu. (Microsoft.SqlServer.SmoExtended)

Napomena Do ovog problema dolazi u SSMS i SQL Server Management Objects (SMO), ali ne i u SQL Server mašini.

Rešenje

Problem je prvi put otklonjen u sledećim servisnim paketima i kumulativnoj ispravki za SQL Server.

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Preporučujemo da preuzmete i instalirate najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Servisni paketi su kumulativni. Svaki novi servisni paket sadrži sve ispravke koje se naći u prethodnim servisnim paketima, zajedno sa svim novim ispravkama. Naša preporuka je da primenite najnoviji servisni paket i najnoviju kumulativnu ispravku za taj servisni paket. Ne morate da instalirate prethodni servisni paket pre nego što instalirate najnoviji servisni paket. Koristite tabelu 1 u sledećem članku da biste pronašli više informacija o najnovijem servisnom paketu i najnovijoj kumulativnoj ispravci.Utvrđivanje verzije, izdanja i nivoa ažuriranja sistema SQL Server i njegovih komponenti

Rešenje

Da biste zaobišli ovaj problem, koristite komandu TSQL i istu rezervnu kopiju datoteke da biste bazu podataka vratili u prethodno stanje.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×