Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft distribuira ispravke za Microsoft SQL Server 2012 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravke za SQL Server 2012.

Simptomi

Imate Microsoft SQL Server 2012 Integration Services (SSIS 2012) ili SQL Server 2014 Integration Services (SSIS 2014) paket koji koristi OLE DB upravljač za povezivanje. OLE DB upravljač za uspostavljanje veze koristi Microsoft Analysis Services OLE DB dobavljača za Microsoft SQL Server (MSOLAP) 11.0 zajedno sa SQL zadatkom za izvršavanje koji pokreće MDX upit da bi vratio skup rezultata. U ovoj situaciji, SQL zadatak "Izvrši" može prestati da se odaziva kada pokrenete SSIS paket.Napomena Ako koristite Microsoft Analysis Services OLE DB dobavljača za Microsoft SQL Server (MSOLAP) 10.0, SQL zadatak za izvršavanje je uspešno dovršen.

Kumulativne informacije o ažuriranju

Ovaj problem je prvi put otklonjen u sledećoj kumulativnoj ispravki sistema SQL Server:

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×