Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Pretpostavimo da imate izveštaj koji sadrži ugnežđene oblasti podataka tablix u sistemu Microsoft SQL Server 2012 Report Services (SSRS 2012) ili SQL Server 2014 Report Services (SSRS 2014). Kada pokušate da izvezete izveštaj u formate vizuelizacije "tvrdog preloma stranice", kao što je PDF, SSRS ne može da završi prikazivanje izveštaja i dobijate sledeću poruku o grešci ili tajm-aut u Veb pregledaču:

Opis: Došlo je do greške aplikacije na serveru. Trenutne prilagođene postavke grešaka za ovu aplikaciju sprečavaju daljinski prikazivanje detalja greške aplikacije (iz bezbednosnih razloga). Međutim, to bi mogli da vide pregledači pokrenuti na lokalnom serveru.

Pored toga, dobijate grešku "ReportServerStorageException" u datotekama evidencije usluga izveštavanja.Napomena Ovaj problem utiče samo na određene umesto na sve izveštaje koji su ugnezdili tablix.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

Problem je prvi put otklonjen u sledećoj kumulativnoj ispravki sistema SQL Server.

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Preporučujemo da preuzmete i instalirate najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×