Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Microsoft SQL Server 2014 ili SQL Server 2012 se ponovo pokreće kada promenite proširenu sesiju događaja. Kada dođe do ovog problema, dobijate sledeće poruke o greškama:

SqlDumpExceptionHandler: Proces <ID> generisao fatalni izuzetak c0000005 EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION. SQL Server prekida ovaj proces. Greška: 3449, ozbiljnost: 21, stanje: 1.SQL Server mora da se isključi da bi se spasila baza podataka (ID baze podataka 1). Baza podataka je korisnička baza podataka koja nije mogla biti isključena ili sistemska baza podataka. Ponovo pokrenite SQL Server. Ako baza podataka ne uspe da se spase nakon drugog pokretanja, popravite bazu podataka ili je vratite u prethodno stanje.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

Problem je prvi put otklonjen u sledećoj kumulativnoj ispravki sql servera:

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Preporučujemo da preuzmete i instalirate najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×