Simptomi

Pretpostavimo da omogućite fileSTREAM funkciju u sistemu Microsoft SQL Server 2014 i kreirate FILESTREAM kontejner na volumenu za skladištenje. Ako instancu SQL Servera i volumen skladišta pokrenete van mreže, upravljački program FILESTREAM (RsFx upravljački program) se neočekivano odvaja od volumena. Komandu fltmc instance možete da koristite da biste proverili stanje RsFx upravljačkog programa. Do ovog problema može doći u sledećem scenariju:

  • Nezavisnog proizvoda VERITAS Storage Foundation koristite za upravljanje volumenom skladišta Windows klastera za neuspeh.

  • Podaci DATOTEKEAM se nalaze na volumenu skladišta.

Nakon što u ovom scenariju unesete volumen skladišta na mrežu, podaci FILESTREAM-a su nepristupačni. Na primer, ne možete da pristupite Windows deljenom resursu filestream podataka pomoću putanje Universal Naming Convention (UNC) u upravljaču datotekama.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

Problem je prvi put otklonjen u sledećoj kumulativnoj ispravki sistema SQL Server 2014:

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Preporučujemo da preuzmete i instalirate najnovije kumulativne ispravke za SQL Server 2014:

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Proizvode nezavisnih proizvođača o kojima se govori u ovom članku proizvela su preduzeća koja su nezavisna od korporacije Microsoft. Microsoft ne daje nikakvu garanciju, impliciranu ni neku drugu, u pogledu performansi ili pouzdanosti ovih proizvoda.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×