Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • Grupe dostupnosti alwayson koristite zajedno sa tabelama datoteka u instanci sistema Microsoft SQL Server 2012 ili 2014.

  • Omogućavate FILESTREAM za opciju U/I pristupa datoteci na replikama.

  • Ponovo pokrenete repliku i postavite repliku kao primarnu repliku nakon ponovnog pokretanja.

U ovom scenariju, direktorijum Filestream nije vidljiv u programu Windows Explorer. Međutim, i dalje možete da pristupite direktorijumu Filestream koristeći njegovu punu putanju. Na primer, možete da otvorite Filestream direktorijum koristeći punu putanju sličnu \\listener_name\mssqlserver\filetable_directory. Međutim, ako potražite \\listener_name\mssqlserver, filetable_directory fascikla nije vidljiva.

Rešenje

Problem je prvi put otklonjen prilikom sledeće kumulativne ispravke ili servisnog paketa za SQL Server.  Kumulativna ispravka 3 za SQL Server 2012 servisni paket 3.

Servisni paket 2 za SQL Server za SQL Server 2014 Osnovni podaci o servisnim paketima za SQL Server Servisni paketi su kumulativni. Svaki novi servisni paket sadrži sve ispravke koje se naći u prethodnim servisnim paketima, zajedno sa svim novim ispravkama. Naša preporuka je da primenite najnoviji servisni paket i najnoviju kumulativnu ispravku za taj servisni paket. Ne morate da instalirate prethodni servisni paket pre nego što instalirate najnoviji servisni paket. Koristite tabelu 1 u sledećem članku da biste pronašli više informacija o najnovijem servisnom paketu i najnovijoj kumulativnoj ispravci. Utvrđivanje verzije, izdanja i nivoa ažuriranja sistema SQL Server i njegovih komponenti

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×