KB3170019 - Ažuriranje radi dodavanja informacija o SQL Server nalogu za pokretanje bezbednosnim smernicama u evidenciji grešaka sistema SQL Server 2012 i 2014

Rezime

Ova ispravka poboljšava podršku sistema SQL Server 2012 i 2014 dodavanjem informacija o tome da li je za instancu omogućena instant initalizacija datoteke baze podataka. Instant initalizacija datoteka baze podataka je omogućena kada je nalog za pokretanje SQL Server usluge SE_MANAGE_VOLUME_NAME. Članovi grupe Windows administrator imaju ovu dozvolu i mogu da je dodele drugim korisnicima tako što će ih dodati bezbednosnim smernicama za izvršavanje zadataka održavanja volumena.

Više informacija

Ova ispravka je uključena u sledeće servisne pakete za SQL Server:

Servisni paket 3 za SQL Server 2014

Servisni paket 4 za SQL Server 2012

Servisni paketi su kumulativni. Svaki novi servisni paket sadrži sve ispravke koje se naći u prethodnim servisnim paketima, zajedno sa svim novim ispravkama. Naša preporuka je da primenite najnoviji servisni paket i najnoviju kumulativnu ispravku za taj servisni paket. Ne morate da instalirate prethodni servisni paket pre nego što instalirate najnoviji servisni paket. Koristite tabelu 1 u sledećem članku da biste pronašli više informacija o najnovijem servisnom paketu i najnovijoj kumulativnoj ispravci.

Utvrđivanje verzije, izdanja i nivoa ažuriranja sistema SQL Server i njegovih komponenti 

 Kada instalirate ovu ispravku, ako je nalog za pokretanje SQL Server usluge odobren SE_MANAGE_VOLUME_NAME, u evidenciji grešaka sistema SQL Server u pokretanju sistema SQL Server evidentira se informativna poruka koja je slična sledećoj:

vreme datuma Pokretanje instant datoteke baze podataka servera: omogućeno. Radi razmatranja bezbednosti i performansi pogledajte temu "Pokretanje instant datoteke baze podataka" u sql Server Books Online. Ovo je samo informativna poruka. Nije potrebna nikakva radnja korisnika.

Ako nalog za pokretanje SQL Server usluge nije odobren SE_MANAGE_VOLUME_NAME, u evidenciji grešaka sistema SQL Server prilikom pokretanja sistema SQL Server evidentira se informativna poruka koja je slična sledećoj:

vreme datuma Pokretanje instant datoteke baze podataka servera: onemogućeno. Radi razmatranja bezbednosti i performansi pogledajte temu "Pokretanje instant datoteke baze podataka" u sql Server Books Online. Ovo je samo informativna poruka. Nije potrebna nikakva radnja korisnika.

Reference

Pokretanje instant datoteke baze podatakaSaznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×