KB3170114 - Ispravka za dodavanje DMF sys.dm_db_incremental_stats_properties u SQL Server 2014 ili 2016

Rezime

Ova ispravka dodaje element funkcije dinamičkog upravljanja (DMF) sys.dm_db_incremental_stats_properties koji vam omogućava pristup svojstvima postepene statistike.Napomena Ova ispravka za DMF podseća na postojeći DMF sys.dm_db_stats_properties element. Međutim, ona takođe vraća dodatnu kolonu partition_number, koja obezbeđuje broj particije za postepenu statistiku.

Više informacija

Postepena statistika je izgrađena na podeljenoj tabeli. Ovo vam omogućava da zadržite ove statističke podatke na nivou particije umesto na nivou tabele. Umesto da skenirate celu tabelu, možete da skenirate samo na nivou particije. Ovo može značajno smanjiti trajanje operacija održavanja ažuriranjem samo statistike o particijama koje moraju biti ažurirane. Pogledajte ovu objavu bloga na TechNet-u za jedan takav primer. Ova ispravka je uključena u sledeći servisni paket za SQL Server:

SQL Server 2014 servisni paket 2 SQL Server 2016 servisni paket 1

Servisni paketi su kumulativni. Svaki novi servisni paket sadrži sve ispravke koje se naći u prethodnim servisnim paketima, zajedno sa svim novim ispravkama. Naša preporuka je da primenite najnoviji servisni paket i najnoviju kumulativnu ispravku za taj servisni paket. Ne morate da instalirate prethodni servisni paket pre nego što instalirate najnoviji servisni paket. Koristite tabelu 1 u sledećem članku da biste pronašli više informacija o najnovijem servisnom paketu i najnovijoj kumulativnoj ispravci.

Utvrđivanje nivoa verzije, izdanja i ažuriranja sistema SQL Server i njegovih komponenti

Reference

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×