Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Rezime

U microsoft SQL Serveru, novi element TraceFlags se dodaje elementu QueryPlan u XML-u za prikaz. Ovaj element navodi sve zastavice za praćenje koje su omogućene na nivou instance ili sesije kada se plan upita sastavi, a za stvarne datume izvršavanja se izvršava određeni upit. Može postojati do dve instance elementa TraceFlags, jedna za vreme sastavljanja (sa atributom IsCompileTime jednakom jednoj) i jedna za vreme izvršavanja (Ako je zastavica za praćenje omogućena tokom kompilacije i izvršavanja, biće predstavljena na obe liste). Svaki element može da ima listu jednog ili više elemenata TraceFlag koji imaju dva atributa. Atribut Vrednosti identifikuje broj zastavice za praćenje, a atribut opsega može biti "Global" ili "Session" u zavisnosti od toga kako je omogućena zastavica za praćenje (Ako je zastavica za praćenje omogućena na nivou upita pomoću funkcije OPTION QUERYTRACEON, pojaviće se kao u opsegu "Sesija" u programu Showplan). Ako tokom vremena prevoрenja ili izvršavanja nije omogućena zastavica za praćenje, odgovarajući elementi neжe biti ukljuиeni. Napomena U XML-u emisije biće nabrajanje do 100 zastavica za praćenje koje su omogućene.

Rešenje

Informacije o servisnom paketu za SQL Server

Ova ispravka je fiksna u sledećim servisnim paketima za SQL Server:

SQL Server 2016 servisni paket 1

Servisni paket 3 za SQL Server 2014

Servisni paket 4 za SQL Server 2012

Servisni paketi su kumulativni. Svaki novi servisni paket sadrži sve ispravke koje se naći u prethodnim servisnim paketima, zajedno sa svim novim ispravkama. Naša preporuka je da primenite najnoviji servisni paket i najnoviju kumulativnu ispravku za taj servisni paket. Ne morate da instalirate prethodni servisni paket pre nego što instalirate najnoviji servisni paket. Koristite tabelu 1 u sledećem članku da biste pronašli više informacija o najnovijem servisnom paketu i najnovijoj kumulativnoj ispravci. Utvrđivanje verzije, izdanja i nivoa ažuriranja sistema SQL Server i njegovih komponenti

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×