Rezime

Optimizovani ugnežđeni operator spajanja petlje koristi memorijsku dozvolu tokom izvršavanja upita. Ove informacije nisu dostupne u programu queryplan. Ovo otežava rešavanje problema vezanih za korišćenje memorije izvršavanja upita.

Rešenje

Informacije o servisnom paketu za SQL Server

Ispravka je fiksna u sledećim servisnim paketima za SQL Server. Servisni paket 2 za SQL Server 2016

Servisni paket 3 za SQL Server 2014

Servisni paket 4 za SQL Server 2012

Napomena U SQL Server 2014 SP2, atribut MemoryFractions showplan XML se ažurira za optimizovanog ugnežđenog operatora za spajanje petlje kako bi odražavao memoriju koja je potrebna za pokretanje.

Servisni paketi su kumulativni. Svaki novi servisni paket sadrži sve ispravke koje se naći u prethodnim servisnim paketima, zajedno sa svim novim ispravkama. Naša preporuka je da primenite najnoviji servisni paket i najnoviju kumulativnu ispravku za taj servisni paket. Ne morate da instalirate prethodni servisni paket pre nego što instalirate najnoviji servisni paket. Koristite tabelu 1 u sledećem članku da biste pronašli više informacija o najnovijem servisnom paketu i najnovijoj kumulativnoj ispravci. Utvrđivanje verzije, izdanja i nivoa ažuriranja sistema SQL Server i njegovih komponenti

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×