Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

U sistemu SQL Server 2016, ako se SQL Server otkrije da radi na vrhunskom računaru, a koriste se tabele optimizovane za memoriju, SQL Server će uneti u režim velike kontrolne tačke. Pored toga, u evidenciji grešaka sistema SQL Server evidentira se sledeća informativna poruka:

In-Memory OLTP je pokrenut na highend mašini.U režimu "Velika kontrolna tačka" automatska kontrolna tačka se uzima kada je datoteka evidencije transakcija veća od 12 gigabajta (GB), što je osam puta veće od normalnog režima. Međutim, oporavak baze podataka može biti veoma spor u ovom režimu zbog velike evidencije (može biti i do 12 GB).

Rešenje

Kada instalirate ovu ispravku, automatski kontrolni punktovi za baze podataka u memoriji su isti kao prethodna izdanja umesto 12 GB. Problem je prvi put otklonjen u sledećoj kumulativnoj ispravki sql servera:

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Preporučujemo da preuzmete i instalirate najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×