Simptomi

Kada pokrenete upit koji koristi podatke iz dinamičkih prikaza upravljanja (DMV) sys.dm_db_uncontained_entities, dobijate poruke o greškama koje su slične sledećim:

Msg 0, Nivo 11, stanje 0, linija 0A ozbiljna greška se pojavila na trenutnoj komandi.  Rezultati, ako ih ima, treba da budu odbačeni. Msg 0, Nivo 20, stanje 0, ozbiljna greška linije 0A pojavila se na trenutnoj komandi.  Rezultati, ako ih ima, treba da budu odbačeni.

Rešenje

Informacije o servisnom paketu

Problem je prvi put otklonjen u sledećem servisnom paketu za SQL Server. Servisni paket 2 za SQL Server 2014SQL Server 2016 servisni paket 1o servisnim paketima za SQL Serverservisne pakete je kumulativan. Svaki novi servisni paket sadrži sve ispravke koje se naći u prethodnim servisnim paketima, zajedno sa svim novim ispravkama. Naša preporuka je da primenite najnoviji servisni paket i najnoviju kumulativnu ispravku za taj servisni paket. Ne morate da instalirate prethodni servisni paket pre nego što instalirate najnoviji servisni paket. Koristite tabelu 1 u sledećem članku da biste pronašli više informacija o najnovijem servisnom paketu i najnovijoj kumulativnoj ispravci.Kako odrediti nivo verzije, izdanja i ažuriranja sistema SQL Server i njegovih komponenti?

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×