Sign in with Microsoft
Sign in or create an account.

Ova ispravka dodaje novu uskladištenu proceduru koja vam omogućava ručno čišćenje bočnetabele( change_tracking_objectid ) u bazi podataka u kojoj je omogućeno praćenje promena.

Sintaksa

sp_flush_CT_internal_table_on_demand [ @TableToClean= ] 'TableName'

Argumente

[@TableToClean= ] 'Ime tabele' je ime tabele, za koju je omogućeno praćenje promena. Zaostale obaveze se ostavljene za automatsko čišćenje praćenjem promena.

Očekivani izlaz

Kada pokrenete uskladištenu proceduru, dešava se jedan od sledećih scenarija:

  • Ako tabela ne postoji ili ako praćenje promena nije omogućeno, biće bačene odgovarajuće poruke o greškama.

  • Ova uskladištena procedura će pozvati drugu interno uskladištenu proceduru koja čisti sadržaj iz bočne tabele praćenja promena koja je zasnovana na nevažećoj verziji čišćenja pomoću sys.change_tracking_tables dinamičkog upravljanja. Kada je pokrenut, on će pokazati informacije o izbrisanim redovima sa ukupnom vrednošću (na svakih 5000 redova).

Rešenje

Informacije o servisnom paketu za SQL Server

Ova ispravka je fiksna u sledećim servisnim paketima za SQL Server:

SQL Server 2016 servisni paket 1

Servisni paket 3 za SQL Server 2014

Servisni paket 4 za SQL Server 2012

Servisni paketi su kumulativni. Svaki novi servisni paket sadrži sve ispravke koje se naći u prethodnim servisnim paketima, zajedno sa svim novim ispravkama. Naša preporuka je da primenite najnoviji servisni paket i najnoviju kumulativnu ispravku za taj servisni paket. Ne morate da instalirate prethodni servisni paket pre nego što instalirate najnoviji servisni paket. Koristite tabelu 1 u sledećem članku da biste pronašli više informacija o najnovijem servisnom paketu i najnovijoj kumulativnoj ispravci. Utvrđivanje verzije, izdanja i nivoa ažuriranja sistema SQL Server i njegovih komponenti

ReferencaViše informacija o čišćenju praćenja promena potražite u članku Čišćenje praćenja promena (1. deo) i Čišćenje praćenja promena (2. deo).

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×