Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Pretpostavimo da pokrenete DBCC CHECKDBili DBCC CHECKTABLE u bazi podataka ili tabeli koja sadrži indeks kolone, a indeks kolone sadrži i pozitivne i negativne nulte vrednosti. U ovoj situaciji, DBCC upit može da vrati lažne pozitivne vrednosti za oštećenje podataka. Pored toga, kada ponovo napravite indeks kolone, može doći do otkazivanja tvrdnje.

Rešenje

Informacije o servisnom paketu

Ovaj problem je prvi put otklonjen u sledećem servisnom paketu za SQL Server. Servisni paket 2 za SQL Server 2014SQL Server 2016 servisni paket 1o servisnim paketima za SQL Serverservisne pakete je kumulativan. Svaki novi servisni paket sadrži sve ispravke koje se naći u prethodnim servisnim paketima, zajedno sa svim novim ispravkama. Naša preporuka je da primenite najnoviji servisni paket i najnoviju kumulativnu ispravku za taj servisni paket. Ne morate da instalirate prethodni servisni paket pre nego što instalirate najnoviji servisni paket. Koristite tabelu 1 u sledećem članku da biste pronašli više informacija o najnovijem servisnom paketu i najnovijoj kumulativnoj ispravci.Kako odrediti nivo verzije, izdanja i ažuriranja sistema SQL Server i njegovih komponenti?

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×