Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Pretpostavimo da kreirate sesiju upita u bazi podataka koja sadrži tabele i tipove tabela optimizovanih za memoriju. Kada pokrenete upit u prikazu baze podataka sys.sysindexes, sesija upita se prekida. Pored toga, dobijate poruku o grešci koja je slična sledećoj:

Msg 3624, nivo 20, država 1, provera potvrde sistema Line 12A nije uspela. Za detalje proverite da li postoje detalji evidencije grešaka na SQL Serveru. Do greške u tvrdnji obično dolazi zbog softverske greške ili oštećenja podataka. Da biste proverili da li ima oštećenja baze podataka, razmislite o pokretanju DBCC CHECKDB. Ako ste pristali da šaljete deponije korporaciji Microsoft tokom instalacije, mini deponija će biti poslata korporaciji Microsoft. Ispravka može biti dostupna od korporacije Microsoft u najnovijem servisnom paketu ili u hitnoj ispravki iz datoteke Tehnička podrška.Msg 596, Nivo 21, Država 1, Linija 11Cannot nastavljaju izvršavanje jer je sesija u stanju ubistva. Msg 0, Nivo 20, stanje 0, linija 11A je došlo do ozbiljne greške na trenutnoj komandi.  Rezultati, ako ih ima, treba da budu odbačeni.

Napomena Ako pokrenete DBCC CHECKDB u bazi podataka da biste proverili da li postoji oštećenje baze podataka, nije prijavljena greška.

Rešenje

Problem je prvi put otklonjen u sledećoj kumulativnoj ispravki sql servera:

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Preporučujemo da preuzmete i instalirate najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×