Simptomi

Kada dodate pretplatu u transakcionu publikaciju Oracle ili Oracle publikaciju snimka u SQL Server 2014 ili 2016, dobijate sledeću poruku o grešci:

Publikacija mora da ima najmanje jedan članak da bi mogla da se kreira pretplata na njega. Pretplata nije mogla biti pronađena. Promenjen je kontekst baze podataka u "distribucija". (Microsoft SQL Server, greška: 14124)

Rešenje

Ovaj problem je rešen u sledećoj kumulativnoj ispravci za SQL Server: Kumulativna ispravka 5 za SQL Server 2016 RTM     Kumulativna ispravka 2 za SQL Server 2016 SP1

Kumulativna ispravka 3 za SQL Server 2014 servisni paket 2

Kumulativne ispravke za SQL Server

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server: Najnovija kumulativna ispravka za SQL Server 2016

Najnovija kumulativna ispravka za SQL Server 2014

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Proizvode nezavisnih proizvođača o kojima se govori u ovom članku proizvela su preduzeća koja su nezavisna od korporacije Microsoft. Microsoft ne daje nikakvu garanciju, impliciranu ni neku drugu, u pogledu performansi ili pouzdanosti ovih proizvoda.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×