KB4041809 - Update dodaje podršku za MAXDOP opciju za KREIRANJE STATISTIČKIH I UPDATE STATISTIČKIH izjava u SQL Server 2014, 2016 i 2017

Rezime

Ova ispravka dodaje podršku za opciju MAXDOP za naredbe CREATE STATISTICS i UPDATE STATISTICS u Microsoft SQL Server 2014, 2016 i 2017. Ovo vam omogućava da zamenite podrazumevanu postavku za maksimalan stepen paralelizma (MAXDOP) koja je navedena na nivou baze podataka ili servera.

Napomena Rezultirajući stepen paralelizma je umanjen od strane radne grupe koja MAX_DOP ako se koristi guverner resursa.

Na primer, pretpostavimo da se koristi tabela "Prodaja.ProdavacDetail" i da je na njemu već kreirano nekoliko statistika. U ovom slučaju, sledeća skripta ažurira svaku statistiku sa stepenom paralelizma jednakim 8.

UPDATE STATISTICS Sales.SalesOrderDetail WITH MAXDOP = 8

Više informacija

Ova ispravka je uključena u sledeću kumulativnu ispravku za SQL Server:

Kumulativna ispravka 3 za SQL Server 2017

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Najnovija kumulativna ispravka za SQL Server 2017

Informacije o servisnom paketu za SQL Server

Ova ispravka je fiksna u sledećim servisnim paketima za SQL Server:

       Servisni paket 2 za SQL Server 2016

       Servisni paket 3 za SQL Server 2014

Servisni paketi su kumulativni. Svaki novi servisni paket sadrži sve ispravke koje se naći u prethodnim servisnim paketima, zajedno sa svim novim ispravkama. Naša preporuka je da primenite najnoviji servisni paket i najnoviju kumulativnu ispravku za taj servisni paket. Ne morate da instalirate prethodni servisni paket pre nego što instalirate najnoviji servisni paket. Koristite tabelu 1 u sledećem članku da biste pronašli više informacija o najnovijem servisnom paketu i najnovijoj kumulativnoj ispravci.

Utvrđivanje verzije, izdanja i nivoa ažuriranja sistema SQL Server i njegovih komponenti

Reference

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×