Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Dobro došli da objavite 17.5 SQL Server Management Studio (SSMS)! 

Pogledajte i kompletnu dokumentaciju ovog izdanja i prethodnih izdanja.

Aplikabilnost

Kada primenite ovu ispravku putem usluga ažuriranja Windows servera (WSUS), ona se primenjuje samo na starije verzije SSMS-a 17.x. Ovaj paket će u potpunosti nadograditi prethodnih 17.x verzija.

Rezime

Otkrivanje i klasifikacija podataka:

 • Dodata je nova funkcija SQL otkrivanja i klasifikacije podataka za otkrivanje, klasifikaciju, označavanje i izveštavanje o osetljivim podacima u bazama podataka.

 • Automatsko otkrivanje i klasifikovanje najosetljivijih podataka (poslovni, finansijski, zdravstveni, PII i tako dalje) može igrati ključnu ulogu u ugledu vaše organizacione zaštite informacija.

 • Saznajte više na SQL otkrivanju i klasifikaciji podataka.

Uređivač upita:

 • Dodata je podrška za opciju SkipRows u razgraničeni format spoljne datoteke teksta za Azure SQL skladište podataka. Ova mogućnost omogućava korisnicima da preskoče navedeni broj redova prilikom učitavanja razgraničenih tekstualnih datoteka u SQL skladište podataka. Takođe je dodata odgovarajuća podrška za intellisense i SQL Server Management Objects (SMO) FIRST_ROW ključnoj reči.

Prikažiplan:

Informacije o ažuriranju

Sledeća ispravka je dostupna za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center: Preuzmite ispravku odmah Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka za podršku kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Nabavljanje Microsoft datoteka podrške sa usluga na mreži

Microsoft je skenirao ovu datoteku u potrazi za virusima. Microsoft je koristio najuočljiviji softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na dan objavljivanja datoteke. Datoteka je uskladištena na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćene promene datoteke.

Ispravke za bube

Prikažiplan:

 • Fiksna statistika upita uživo (LQS) je prošla vreme da bi se prikaželo vreme izvršavanja motora umesto vremena koje je proteklo za LQS vezu.

 • Otklonjen je problem zbog kog showplan nije mogao da prepozna Apply logičke operatore kao što su GbApply i InnerApply.

 • Rešen je problem koji je povezan sa ExchangeSpill-om.

Uređivač upita:

 • Otklonjen je problem koji se odnosi na SPID-ove u kojima SSMS može da baci poruku o grešci koja je slična "Ulazna niska nije bila u ispravnom formatu. (mscorlib)" kada pokrenete jednostavan upit kojem prethodi "SET SHOWPLAN_ALL ON".

SMO:

 • Otklonjen je problem zbog kog SMO nije mogao da prenese svojstva AvailabilityReplica u slučaju da je upaoci servera osetljivi na mala i velika slova (i zato SSMS može da prikaže poruku o grešci koja je slična "Višejezični identifikator "a.razgraničen" nije mogao biti povezan.").

 • Otklonjen je problem u klasi DatabaseScopedConfigurationCollection u kojoj dolazi do nepravilnog rukovanja kolažima (a samim tim, SSMS koji radi na računaru sa turskim lokalnim standardom mogao bi da prikaže poruku o grešci koja podseća na "procena zastarelosti kardinalnosti nije važeća konfiguracija opsega" kada kliknete desnim tasterom miša na bazu podataka koja je pokrenuta na serveru sa upamćenjem malih i velikih slova).

 • Otklonjen je problem u klasi JobServer u kojem SMO nije mogao da donese svojstva SQL Server Agent na SQL Server 2005 serveru (i zato je SSMS bacao poruku o grešci koja je slična "Nije moguće dodeliti podrazumevanu vrednost lokalnoj promenljivoj. Moram da proglasim skalarnu promenljivu "@ServiceStartMode" i, na kraju, SSMS nije prikazivao SQL Server Agentov klid u istraživaču objekata).

Predlošci:

Istraživač objekata:

Nadgledanja:

 • Otklonjen je problem za funkciju objedinjavanja datoteka nadgledanja.

Poznati problemi

Klasifikacija podataka:

 • Uklanjanje klasifikacije, a zatim ručno dodavanje nove klasifikacije za istu kolonu rezultira starim tipom informacija i oznakom poverljivosti koja se dodeljuje koloni u glavnom prikazu. Zaobilazno rešenje: Pre čuvanja, dodelite novi tip informacija i oznaku osetljivosti nakon što se klasifikacija vrati glavnom prikazu.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×