Uvod

Dobro došli da objavite 17.9.1 SQL Server Management Studio (SSMS)! Kompletnu dokumentaciju o ovom izdanju, kao i prethodna izdanja, možete pogledati ovde: SSMS Izdavanje dokumentacije. Opštu SSMS dokumentaciju možete pogledati ovde: SSMS dokumentacija.

Aplikabilnost

Ova ispravka, kada se primenjuje putem usluga ažuriranja Windows servera (WSUS), primenljiv je samo na prethodne verzije SSMS-a 17.X. Ovaj paket će u potpunosti nadograditi sve prethodne 17.X verzija.

Rezime

Ispravke za greške

Opšti SSMS

  • Otklonjen je problem zbog kog korisnici mogu da iskuse zatvaranje i ponovno otvaranje veze sa svakim pozivanjem upita prilikom korišćenja potvrde identiteta "Active Directory – Universal with MFA Support" u uređivaču upita. Neželjeni efekti takvog zatvaranja uključuju globalne privremene tabele se neočekivano ispuste i ponekad se vezama daje novi SPID.

  • Otklonjen je dugo otvoreno pitanje u kojem plan vraćanja u prethodno stanje neće uspeti da pronađe plan obnove ili će generisati neefikasan plan vraćanja pod određenim uslovima.

  • Otklonjen je problem u čarobnjaku za "Uvoz aplikacije sa nivoom podataka" što može dovesti do greške kada je povezana sa Azure bazom podataka (DB).

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×