KB4488400 - Ispravka: Došlo je do kršenja prava pristupa i obustavljeno je premeštanje podataka za baze podataka u grupi dostupnosti u SQL Server 2017

Simptomi

Pretpostavimo da koristite funkciju AlwaysOn Availability Groups u sistemu SQL Server 2017. Može doći do kršenja prava pristupa i obustavljeno je premeštanje podataka za baze podataka u grupi dostupnosti. Pored toga, možete dobiti poruke o greškama koje su slične sledećoj u evidenciji grešaka sistema SQL Server:

DateTime spid# AlwaysOn Availability Groups kretanje podataka za bazu podataka "SSISDB" je obustavljeno iz sledećeg razloga: "sistem" (ID izvora #; Izvorna niska: '#'). Da biste nastavili premeštanje podataka u bazi podataka, moraćete ručno da nastavite sa radom baze podataka. Više informacija o tome kako da nastavite bazu podataka dostupnosti potražite u članku SQL Server Books Online.

Greška: 3313, težina: 21, stanje: 2.

DateTime spid# Tokom ponovnog snimanja evidentirane operacije u bazi podataka 'SSISDB', došlo je do greške na ID-u zapisa evidencije (638:319687:1). Određena greška se obično evidentira kao greška u evidenciji grešaka operativnog sistema. Vratite bazu podataka u prethodno stanje iz rezervne kopije čitavog sistema ili popravite bazu podataka.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Rešenje

Ovaj problem je rešen u sledećoj kumulativnoj ispravci za SQL Server:

Kumulativne ispravke za SQL Server:

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Reference

Saznajte   više oterminologiju koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×