Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Pretpostavimo da aplikacija koristi Microsoft .NET Common Language Runtime (CLR) asembler, a AppDomain hosting ovaj asembler je iz nekog razloga istovaren ili koristite asembler prvi put od pokretanja sistema Microsoft SQL Server 2016 ili 2017. Kada se prekine SQL naredba koja upućuje na asembler (zahteva se otkazivanje SQL naredbe ili se tajm-aut pojavljuje u klijentskoj aplikaciji) onda se opterećenje asemblera može prekinuti i svako naredno korišćenje tog asemblera neće uspeti. Pored toga, možete dobiti poruke o greškama koje su slične sledećim:

DateTime spid# Greška: 10314, Težina: 16, stanje: 11.DateTime spid# Došlo je do greške u Programu Microsoft .NET Framework prilikom pokušaja učitavanja ID-a asemblera #. Serveru možda ponestaje resursa ili asembleru možda nije pouzdana PERMISSION_SET = EXTERNAL_ACCESS nebezbedno.

Kada dođe do ove greške, svaki novi pokušaj učitavanja asemblera izazvaće istu grešku jer se prva greška čuva u CLR kešu. Da biste dobili više informacija o ovome, možete videti<onemogućiteCachingBindingFailures> Element.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Rešenje

Ovaj problem je rešen u sledećim kumulativnim ispravkama za SQL Server:

Kumulativne ispravke za SQL Server:

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Reference

Saznajte   više oterminologiju koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×