Simptomi

Pretpostavimo da koristite automatsko sejenje za pokretanje sekundarnih baza podataka replika u grupama raspoloživosti (AG). Kada uklonite bazu podataka iz grupa raspoloživosti "Always On" pre nego što se seme završi, primetićete da SQL Server počinje da izveštava o tvrdnjama povezanim sa neuspelim operacijama automatskog semena. Pored toga, možete dobiti poruke o greškama koje su slične sledećim:

spid# Automatsko sejanje baze podataka dostupnosti 'DatabaseName' u raspoloživoj grupi 'AG' nije uspelo sa prolaznom greškom. Operacija će biti ponovo pokušana.spid# Automatsko zasejavanje baze podataka dostupnosti 'DatabaseName' u raspoloživoj grupi 'AG' nije uspelo sa prolaznom greškom. Operacija će biti ponovljena.spid# Greška: 3202, težina: 16, stanje: 1.spid# Pisanje na "{FileName}" nije uspelo: 995(U/I operacija je prekinuta zbog izlaza niti ili zahteva aplikacije.) spid# Greška: 3271, ozbiljnost: 16, stanje: 1.spid# Došlo je do nepopravljive U/I greške u datoteci "{FileName}:" 995(U/I operacija je prekinuta zbog izlaza niti ili zahteva za aplikaciju.). spid# Greška: 41169, Ozbiljnost: 16, stanje: 4.spid# Došlo je do greške prilikom pokušaja pristupa bazi podataka grupe dostupnosti sa ID 'IDNumber' u raspoloživoj grupi 'AG'.  Baza podataka o dostupnosti nije pronađena u konfiguraciji grupe raspoloživosti.  Proverite da li su ime grupe dostupnosti i ID baze podataka dostupnosti ispravni, a zatim ponovo pokušajte da izvršite komandu.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Rešenje

The issue ije rešen usledećim kumulativnim ispravkama za SQL Server:

Kumulativne ispravke za SQL Server:

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodne kumulativna ispravka. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Reference

Saznajte više o terminologiji koja Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×