KB4520148 - Ispravka: Greška 35262 sa težinom 17 javlja se kada je baza podataka deo grupe dostupnosti u SQL Server 2017

Simptomi

Kada je baza podataka deo AlwaysOn grupe dostupnosti (AG), možete dobiti poruku o grešci u evidenciji grešaka SQL servera sa težinom 17.

Datum/vreme spid20s Always On: Pokreće se menadžer replike dostupnosti. Ovo je samo informativnu poruku. Nije potrebna nikakva radnja korisnika.

Datum/vreme spid7s Greška: 35262, težina: 17, stanje: 1.

Datum/vreme spid7s Preskakanje podrazumevanog pokretanja baze podataka 'Ime bazepodataka ' zato što baza podataka pripada grupi dostupnosti (ID grupe: ID grupe). Dostupnost će započeti bazu podataka Grupe. Ovo je samo informativna poruka. Nije potrebna nikakva radnja korisnika.

Napomena Generalno, greška sa ozbiljnošću 17 ukazuje na to da je izjava izazvala SQL Serveru će poneta resursa (kao što su memorija, brave ili prostor na disku za bazu podataka) ili ukazuje na softverske greške koje ne može da ispravi Korisnika.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Rešenje

Ovaj problem je rešen u sledećoj kumulativnoj ispravci za SQL Server:

Kumulativne ispravke za SQL Server:

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Reference

Saznajte više o terminologijikoju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×