Simptomi

Pretpostavimo da pokrenete komandu za ponovni izbor ALTER INDEX koja ima opciju RESUMABLE=ON u sistemu Microsoft SQL Server. Ako je ovo filtrirano indeks koji uključuje uslov kao što je kolona IS NULL, operacija može otkazati i vratiti greška u tvrdnji. Pored toga, može se generisati datoteka slike stanja pada sistema.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Rešenje

Ovaj problem je rešen u sledećoj kumulativnoj ispravci za SQL Server:

Napomena: U zavisnosti od indeksa strukturu i filtrirano stanje indeksa, SQL Server verzija ne može bezbedno kompletna izrada indeksa koja se može ponovo nadograditi. Nakon instaliranja CU, umesto generišući tvrdnju i deponiju, SQL Server graciozno prekida i daje novi kôd greške 10675.

"Unutrašnja greška procesora upita: procesor upita nije moguće napraviti plan upita. Opcija RESUMABLE nije podržana za ovo izrada indeksa. Uklonite opciju RESUMABLE i ponovo pokrenite izjavu."

Kumulativne ispravke za SQL Server:

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Reference

Zarađujemna terminologiji kojuMicrosoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×