KB4567837 - Ispravka: Sniženje skripte može da ne uspe kada se kumulativna ispravka 20 (CU20) deinstalira sa SQL Servera 2017

Simptomi

Sniženje skripte može da ne uspe i da vrati sledeću poruku o grešci kada se kumulativna ispravka 20 (CU20) deinstalira sa SQL Servera 2017:

DateTime SpidNum      Greška: 935, ozbiljnost: 21, stanje: 1.

DateTime SpidNum      Nivo skripte za "system_xevents_modification.sql" u bazi podataka "master" ne može da se smanji sa LevelOnena LevelTwo, koji podržava ovaj server. To obično podrazumeva da je buduća baza podataka priložena, a trenutna instalacija ne podržava putanju prelaza na stariju verziju softvera. Instalirajte noviju verziju sistema SQL Server i ponovo pokušajte da otvorite bazu podataka.

DateTime SpidNum      Greška: 3417, težina: 21, stanje: 3.

DateTime SpidNum      Nije moguće spasiti glavnu bazu podataka. Nije moguće pokrenuti SQL Server. Vratite master u prethodno stanje iz rezervne kopije čitavog sistema, popravite ga ili ponovo napravite. Više informacija o ponovnom pravljenje glavne baze podataka potražite u članku SQL Server Books Online.

DateTime SpidNum      SQL praćenje je zaustavljeno zbog isključivanja servera. ID praćenja = '1'. Ovo je samo informativna poruka; nije potrebna nikakva radnja korisnika.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Rešenje

Ovaj problem je rešen u sledećoj kumulativnoj ispravci za SQL Server:

Kumulativne ispravke za SQL Server:

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Rešenje

Da biste otklonjeli problem, možete da omogućite funkciju Trace Flag - T902, a zatim će sql Server doći na mrežu i skripte za prelaz na stariju skriptu funkcionišu. Ne morate ponovo da ga deinstalirate. Da biste izvršili nadogradnju na novi CU, potrebno je da uklonite ovu zastavicu prvo.

Reference

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×