Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Sniženje skripte može da ne uspe i da vrati sledeću poruku o grešci kada se kumulativna ispravka 20 (CU20) deinstalira sa SQL Servera 2017:

DateTime SpidNum      Greška: 935, ozbiljnost: 21, stanje: 1.

DateTime SpidNum      Nivo skripte za "system_xevents_modification.sql" u bazi podataka "master" ne može da se smanji sa LevelOnena LevelTwo, koji podržava ovaj server. To obično podrazumeva da je buduća baza podataka priložena, a trenutna instalacija ne podržava putanju prelaza na stariju verziju softvera. Instalirajte noviju verziju sistema SQL Server i ponovo pokušajte da otvorite bazu podataka.

DateTime SpidNum      Greška: 3417, težina: 21, stanje: 3.

DateTime SpidNum      Nije moguće spasiti glavnu bazu podataka. Nije moguće pokrenuti SQL Server. Vratite master u prethodno stanje iz rezervne kopije čitavog sistema, popravite ga ili ponovo napravite. Više informacija o ponovnom pravljenje glavne baze podataka potražite u članku SQL Server Books Online.

DateTime SpidNum      SQL praćenje je zaustavljeno zbog isključivanja servera. ID praćenja = '1'. Ovo je samo informativna poruka; nije potrebna nikakva radnja korisnika.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Rešenje

Ovaj problem je rešen u sledećoj kumulativnoj ispravci za SQL Server:

Kumulativne ispravke za SQL Server:

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Rešenje

Da biste otklonjeli problem, možete da omogućite funkciju Trace Flag - T902, a zatim će sql Server doći na mrežu i skripte za prelaz na stariju skriptu funkcionišu. Ne morate ponovo da ga deinstalirate. Da biste izvršili nadogradnju na novi CU, potrebno je da uklonite ovu zastavicu prvo.

Reference

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×