Unapređenje

U Microsoft SQL Server 2019 i 2016, dva nova XEvents, temp_table_cache_trace i temp_table_destroy_list_trace, kreiraju se za praćenje metrike i operacija keša tabele tempa. 

NapomišiteOvi XEventovi prate određeni objekat keša metapodataka ("keš privremenog objekta") koji sadrži informacije o tome koje su privremene tabele, objekti i parametri keširani, izdvojeni i ponovo primenjeni. Ove XEvents možete da pokrenete da biste pratili ponašanje keša kada primetite nesusedne kešove keša tempdb. Većina klijenata neće da ih koristi. Ali oni će pomoći CSS inženjerima da otklanjaju probleme u okruženju.

Rezolucija

Ovo poboljšanje je uključeno u sledeću kumulativnu ispravku za SQL Server:

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i bezbednosne ispravke koje su bile u prethodnoj verziji. Preporučujemo da instalirate najnoviju verziju za svoju verziju programa SQL Server:

Najnovija kumulativna ispravka za SQL Server 2019

Informacije o servisnim paketima SQL Server 2016

Ovo poboljšanje je uključeno u sledeći servisni paket za SQL Server:

Servisni paketi su kumulativni. Svaki novi servisni paket sadrži sve ispravke koje se nalaze u prethodnim servisnim paketima, zajedno sa svim novim ispravkama. Preporučujemo da primenite najnoviji servisni paket i najnoviju kumulativnu ispravku za taj servisni paket. Ne morate da instalirate prethodni servisni paket pre nego što instalirate najnoviji servisni paket. Koristite tabelu 1 u sledećem članku da biste pronašli više informacija o najnovijem servisnom paketu i najnovijoj kumulativnoj ispravki.

Određivanje verzije, izdanja i ažuriranja nivoa SQL Server i njegovih komponenti

Reference

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisu softverskih ispravki.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×