Sign in with Microsoft
New to Microsoft? Create an account.

Rezime

Kada proverite da li postoje ispravke za uređaj, možda ćete videti sledeću poruku:

Uskoro stiže: Nadogradnja na Windows 11

Nadogradnja na Windows 11 je na putu do uređaja. Ne postoji ništa što zahteva vašu pažnju u ovom trenutku. Kada ispravka bude spremna za uređaj, videćete ga dostupnog na ovoj stranici.

Zaštita čuvanja zadrške

Kada izaberete opciju da saznate više,bićete preusmešteni na stranicu koja nudi prilagođeni rezime svih zaštitnih zadrška koje utiču na vaš uređaj.

Zaštita zaštite koja utiče na stranicu uređaja prikazuje poznate probleme koji utiču na uređaj i privremeno sprečava nadogradnju na Windows 11 zbog zaštitne zaštite.  

Više informacija

Zaštita sprečava uređaj sa poznatim problemom u ponudi nove ispravke funkcije. Koristimo zaštitne zaštite da bismo se uverili da imate pozitivno iskustvo kada se uređaj premesti na novu verziju programa Windows.  

Životni vek zaštitnih zadrška se varira, a kada se izvorni problem reši, zaštitne zadrške se ukidaju. Možete da vidite dokumentovane poznate probleme koji utiču na podržane verzije programa Windows u Windowsčvorištu za objavljivanje, gde možete da saznate više o dostupnosti i objavljivanju u verziji Windows 11. 

Napomena: Microsoft javno otkriva informacije o zadržavanju zaštite kada su zadrške široko primenjene i mi možemo nezavisno da rešimo probleme zbog zadržavanja. Samo u određenim okolnostima imamo ovlašćenje da otkrijemo zaštite koje pokreću nezavisni proizvođači i koje se odnose na ne-Microsoft softver, upravljačke programe ili uređaje.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×