Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Rezime

Ovaj paket kumulativnih ispravki za Microsoft BizTalk Server 2020 sadrži hitne ispravke za probleme u programu BizTalk Server 2020 koji su rešeni nakon izdanja BizTalk Server 2020.

Preporučujemo da testirate hitne ispravke pre nego što ih primenite u proizvodnom okruženju. Budući da su izdanja kumulativna, svako novo izdanje za ažuriranje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje ispravki za BizTalk Server 2020. Preporučujemo da razmotrite primenu najnovijih izdanja BizTalk Server 2020.

Važne informacije o paketu kumulativnih ispravki

Svaki paket kumulativne hitne ispravke uključuje sve pakete komponenti. Međutim, paket kumulativnih ispravki ažurira samo one komponente koje su instalirane na sistemu.

Beleške Više informacija o najnovijem servisnom paketu ili paketu kumulativnih ispravki za BizTalk Server potražite u sledećem članku u Microsoft bazi znanja:

2555976 Servisni paket i lista kumulativnih ispravki za BizTalk Server

Beleške Ako koristite MQSeries adapter, MQSAgent.dll mora da se ažurira na IBM WebSphere MQ serveru na isti nivo kumulativne ispravke koji je na BizTalk Server. Da biste to uradili, uverite se da ste pokrenuli isto podešavanje kumulativne ispravke na IBM WebSphere MQ serveru. Može doći do problema sa performansama ako pokrenete verzije koje se ne podudaraju.

Ovaj paket kumulativnih ispravki je zbirna ispravka koja sadrži sledeće stavke:

  • Sve nove hitne ispravke koje su objavljene BizTalk Server 2020.

  • Ostale ispravke koje poboljšavaju proizvod

Hitne ispravke koje su uključene u paket kumulativnih ispravki 4 za BizTalk Server 2020

Članci Microsoft baze znanja koji govore o ovim hitim ispravkama objavljuju se kada hitne ispravke postanu dostupne. Više informacija o problemima BizTalk Server potražite u sledećim člancima u Microsoft bazi znanja. 

BizTalk Server adapter

Broj članka baze znanja

Opis

5009303

Poboljšanje: Podržite konfiguraciju dodatnih SAP NCo svojstava grupe veza u WCF-SAP adapteru

5009900

Poboljšanje: Ažurirajte SAP adapter da biste podržali SAPROUTER NCo parametar veze

5012308

ISPRAVKA: WCF-OracleDB adapter izaziva veliko opterećenje na Oracle serveru kada je pokrenuto mnogo sesija

5016720

ISPRAVKA: Konfigurisanje BizTalk TMS-a vraća "Uspeh sa upozorenjem", a BizTalk TMS usluga ne uspeva u narednim pokušajima

5016721

ISPRAVKA: Greška se pojavljuje u adapteru za slanje čvorišta događaja kada pokušate da objavite događaje sa podacima većim od 256 KB

5016724

ISPRAVKA: Slanje mnogo e-pošte korišćenjem Office 365 adaptera za slanje Outlook e-pošte uzrokuje prekid obrade instance hosta

BizTalk Server izvršavanja, kanali i praćenje

Broj članka baze znanja

Opis

5007841

ISPRAVKA: Prekomerna iskorišćenost CPU-a u režimu jezgra operativnog sistema Windows kada pokrenete više BizTalk instanci hosta

BizTalk Server alatke za dizajn

Broj članka baze znanja

Opis

5016722

ISPRAVKA: Podrazumevana vrednost elementa razmaka ili kartica se zanemaruju kada koristite .NET mašinu za transformaciju u BizTalk mapi

BizTalk Server API-ja za administratorske alatke i upravljanje

Broj članka baze znanja

Opis

5016723

ISPRAVKA: Uključivanje nadzora uzrokuje greške u BizTalk Server administrativnoj konzoli

BizTalk Server opšte

Broj članka baze znanja

Opis

5017192

Poboljšanje: Ažurirajte Newtonsoft.Json na verziju 13.0.1

Ažurirani spoljni zavisni elementi

Zavisnost

Ažurirana verzija

WinSCP

5.19.2

Njutnsoft.Json

13.0.1

WindowsAzure.ServiceBus

6.2.0

Saksonski he

9.9.1.7

Microsoft.Identity.Client

4.36.0

Microsoft.ApplicationInsights

2.18.0

Kako da nabavite paket kumulativnih ispravki 4 za BizTalk Server

BizTalk Server koristi model kumulativne ispravke (CU) za obezbeđivanje ispravki i ispravki. Svaki CU uključuje nove ispravke pored svih ispravki koje su uključene u prethodne cu. Preporučujemo da testirate i zatim primenite najnoviji CU na sva BizTalk okruženja.

Sve nove ispravke biće javno objavljene u predstojećem cu. Samostalne ispravke mogu da se obezbede pre sledećeg cu ako je prijavljeni problem veoma važan, ima značajan poslovni efekat i nema zaobilazno rešenje. Ako se obezbede samostalne ispravke, one zahtevaju da se instalira najnovije objavljeno CU.

Centar za preuzimanje

Sledeća datoteka je dostupna za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:

Preuzimanje preuzmite kumulativnu ispravku 4 za BizTalk Server 2020 odmah

Datum izdavanja: 22. avgust 2022.

Za BizTalk alatke za programere

Ako imate instalirane BizTalk alatke za projektante, morate da instalirate najnoviju verziju proširenja BizTalk Server Visual Studio (izdanje 3.13.2.0) pored ovog CU paketa. Proširenje se može instalirati iz sistema https://marketplace.visualstudio.com/items?itemName=ms-biztalk.BizTalk ili iz programa Visual Studio putem upravljanje proširenjima.

Dodatne informacije o tome kako da preuzmete datoteke Microsoft podrške potražite u članku Kako da nabavite Datoteke Microsoft podrške od usluge na mreži.

Microsoft je skenirao ovu datoteku u potrazi za virusima pomoću najnovijeg softvera za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum objavljivanja datoteke. Datoteka se skladišti na serverima unapređenim u bezbednosti koji sprečavaju neovlašćene promene.

Reference

Dodatne informacije o BizTalk Server popune potražite u članku Informacije o BizTalk Server hitnih ispravki.

Saznajte više o standardnoj terminologiji koja se koristi za opisivanja Microsoft softverskih ispravki.

Proizvode nezavisnih proizvođača o čemu ovaj članak govori proizvedena su preduzeća nezavisna od korporacije Microsoft. Microsoft ne pruža nikakvu garanciju, podrazumevanu ni bilo koju drugi, u vezi sa performansama ili pouzdanošću ovih proizvoda.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×