Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Rezime

Ovo ažuriranje rešava sledeće probleme: 

  • Active Directory atributi nisu ispravno napisani tokom operacije izmene Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) sa promenama više određenih atributa.

  • Windows serveri mogu neočekivano da se ponovo pokrenite nakon instaliranja ispravke od 11. januara 2022. Windows na kontrolerima domena (DCs).

Važno: 

  • Windows Server 2008 servisni paket 2 (SP2) završio je glavnu podršku i sada je u produžeoj podršci. Počevši od jula 2020. godine, više neće biti opcionalnih izdanja koja nisu bezbednosna (poznata kao "C" izdanja) za ovaj operativni sistem. Operativni sistemi u produženoj podršci imaju samo kumulativne mesečne bezbednosne ispravke (poznate kao "B" ili "Ažuriraj utorak").

  • Proverite da li ste instalirali potrebne ispravke navedene u odeljku Kako da nabavite ovu   ispravku pre instaliranja ove ispravke. 

  • Informacije o različitim tipovima Windows, kao što su kritične, bezbednosne, upravljački programski paketi, servisni paketi i tako dalje, potražite u sledećem članku. Da biste prikazali druge beleške i poruke, pogledajte matičnu stranicu istorije Windows Server 2008 servisnog paketa2.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Trenutno nismo svesni problema koji utiču na ovu ispravku.

Kako da nabavite ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

VAŽNO Klijenti koji su kupili proširenu bezbednosnu ispravku (ESU) za verzije ovih operativnih sistema moraju da prate procedure u KB4522133 da bi nastavili da dobijaju bezbednosne ispravke jer je produžena podrška završena 14. januara 2020.

Dodatne informacije o ESU i tome koja su izdanja podržana potražite u KB4497181.

Katalog usluge Microsoft Update

Da biste nabavili jedini paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update katalog.

Preduslovi 

Morate da instalirate ispravke navedene u nastavku i ponovo pokrenete uređaj pre instaliranja najnovije zbirne ispravke. Instaliranje tih ispravki poboljšava pouzdanost procesa ažuriranja i ublaži potencijalne probleme prilikom instaliranja zbirne ispravke i primene Microsoft bezbednosnih ispravki.

  1. Ispravka steka za servisni paket (SSU) od 9. aprila 2019. (KB4493730). Da biste nabavili sami paket za ovaj SSU, potražite ga u Microsoft Update katalogu. Ova ispravka je neophodna za instaliranje ispravki koje su potpisane samo sa SHA-2.

  2. Najnovija ispravka za SHA-2 (KB4474419) objavljena 8. oktobra 2019. Ako koristite Windows Update, najnovija SHA-2 ispravka će vam biti automatski ponuđena. Ova ispravka je neophodna za instaliranje ispravki koje su potpisane samo sa SHA-2. Dodatne informacije o SHA-2 ispravkama potražite u zahtevu podrške za podršku za 2019 SHA-2kôd za podršku za Windows i WSUS.

  3. Prošireni paket za pripremu bezbednosnih ispravki (ESU) (KB4538484)ili ispravka za proširene bezbednosne ispravke (ESU) paketa za pripremu licenciranja(KB4575904). Paket za pripremu ESU licenciranja će vam biti ponuđen iz softvera WSUS. Da biste nabavili standalne pakete za pripremu ESU licenciranja, potražite ga u Microsoft Update katalogu.

Preporučujemo da instalirate najnoviju ispravku servisnog paketa (SSU) pre nego što primenite ovu ispravku. Najnoviji SSU za Windows Server 2008 servisni paket 2 možete pronaći u ADV990001 | Najnovije ispravke servisnog steka

Informacije o datoteci

Preuzmite informacije o 5010799datoteci za ažuriranje da biste dobili listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki.

Reference

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisu softverskih ispravki.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×