Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Rezime

Windows 10 verzijama 2004, 20H2, 21H1, 21H2 i 22H2 delite zajednički operativni sistem sa identičnim skupom sistemskih datoteka. Zbog toga su nove funkcije u programu Windows 10 verzija 22H2 uključene u najnoviju mesečnu kvalitativnu ispravku za Windows 10, verziju 2004, 20H2, 21H1 i 21H2, ali su u neaktivnim i neaktivnim stanjem. Ove nove funkcije će ostati neaktivne dok se ne uključi putem "paketa za omogućavanje", malog "master prekidača" za brzo instaliranje koji aktivira funkcije Windows 10 verzije 22H2.

Paket za omogućavanje je sjajna opcija za instaliranje ispravke funkcije u opsegu kao što je Windows 10 verzija 22H2 jer omogućava ispravku iz verzije 2004, 20H2, 21H1 ili 21H2 na verziju 22H2 sa jednim pokretanjem, čime se smanjuje prekid rada ažuriranja. To uređajima omogućava da odmah iskoriste prednosti novih funkcija. Za verzije 2004, 20H2, 21H1 i 21H2 uređaje koji primaju ispravke direktno sa Windows Update, uređaji automatski dobijaju paket za omogućavanje tako što instaliraju ispravku funkcije na Windows 10, verzija 22H2.

Ako se uređaj ažurira sa verzije Windows 10 verzije 1909 ili starije verzije, nije moguće ručno instalirati ovaj paket za omogućavanje ažuriranja funkcije. Umesto toga, objedinjena je i automatski je uključena u ispravku funkcije za Windows 10, verzija 22H2. Imajte na umu da vreme instalacije nije smanjeno u ovom scenariju. 

Kako da preuzmete ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupna

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Niko. Ova ispravka će se preuzeti i instalirati automatski iz Windows Update. Ispravka se zove Ispravka funkcije za Windows 10 verziju 22H2.

Microsoft Update katalog

Ne

Ova ispravka je dostupna samo putem drugih kanala izdanja.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa WSUS-om ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 10

Klasifikacija: nadogradnje

Preduslovi

Pre nego što ažurirate na Windows 10 verziju 22H2 pomoću paketa za omogućavanje, morate da koristite Windows 10, verziju 2004, 20H2 ili 21H1. Morate da imate instalirane sledeće preduslove da biste mogli da primenite ovu ispravku:

Informacije o ponovnom pokretanju

Morate ponovo pokrenuti uređaj kada primenite ovo ažuriranje.

Ažuriraj informacije o zameni

Ova ispravka ne zamenjuje nijednu prethodno objavljenu ispravku.

Reference

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanja softverskih ispravki.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×