Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Uvod

Paketi iskustva usluga na Windows 11 poboljšavaju isporuku promena i poboljšanja iz oblaka. Ovo je još jedan način na koji možemo brzo da ažuriramo Windows 11. Na primer, planiramo da poboljšamo stranicu "Postavke Vašeg Microsoft naloga" na osnovu vaših povratnih informacija.

Više informacija

Ovi paketi za iskustvo sa uslugom na mreži rade na sličan način kao paketi Windows funkcija iskustva. Omogućava nam da brzo ažuriramo određene oblasti izvan glavne ispravke za Windows. Razlika između njih je u tome što Windows paketi iskustva funkcija mogu isporučiti široka poboljšanja u više oblasti operativnog sistema Windows, dok su paketi za servisno iskustvo na mreži fokusirani na isporuku poboljšanja za određenu oblast kao što je nova stranica "Postavke Microsoft naloga".

Paketi usluga na mreži mogu da se identifikuju u okviru Windows Update. Na primer, nova stranica "Postavke Microsoft naloga" biće prikazana kao "Paket za servisno iskustvo na mreži – Windows.Settings.Account" i broj verzije.

Trenutno testiramo ovaj mehanizam pomoću nove stranice "Postavke Vašeg Microsoft naloga". Da biste pristupili stranici, u okviru Postavke izaberite stavku Nalozi. Biće prikazane informacije u vezi sa Microsoft nalogom, uključujući pretplate na Microsoft 365, veze ka istoriji porudžbina, detaljima o plaćanju i programu Microsoft Rewards. To vam omogućava da pristupite Microsoft nalogu direktno u okviru stavke Postavke u Windows 11.

U budućnosti, više oblasti će biti ažurirano putem paketa service Experience paketa na mreži. Ove dodatne oblasti će se takođe pojaviti u Windows Update kao "Paket za servisno iskustvo na mreži" sa sopstvenim imenom oblasti i informacijama o verziji.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×