Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Datum izdanja:

17.10.2022.

Verzija:

Ažuriranje van grupe

Rezime

Ova ispravka obuhvata poboljšanja za sledeće:

 • Rešava problem koji može da utiče na neke tipove Secure Sockets Layer (SSL) i Transport Layer Security (TLS) veza. Ove veze možda imaju neuspešno rukovanje. Za projektante, ugrožene veze će verovatno primiti neke zapise iza kojih sledi delimični zapis sa veličinom manjom od 5 bajtova u okviru jednog bafera za unos. Ako veza ne uspe, aplikacija će dobiti grešku "SEC_E_ILLEGAL_MESSAGE". 

Poznati problemi u ovoj ispravki

Simptom 

Sledeći korak 

Kada instalirate ovu ispravku i ponovo pokrenete uređaj, možda ćete dobiti grešku "Neuspešno konfigurisanje Ispravki operativnog sistema Windows. Vraćanje promena. Nemojte isključiti računar", a ažuriranje može da se prikaže kao "Nije uspelo" u istoriji ažuriranja.

Ovo se očekuje u sledećim okolnostima:

 • Ako ovu ispravku instalirate na uređaju koji radi pod izdanjem koje nije podržano za ESU. Kompletnu listu izdanja koja su podržana potražite u članku KB4497181.

 • Ako nemate instaliranu i aktiviranu šifru programskog dodatka za ESU MAK.

Ako ste kupili ključ ESU i naišli na ovaj problem, proverite da li ste primenili sve preduslove i da li je šifra aktivirana. Informacije o aktivaciji potražite u ovoj objavi na blogu. Informacije o preduslovima potražite u odeljku Kako da preuzmete ovu ispravku u ovom članku.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Da biste instalirali ispravke za Windows 7 SP1 ili Windows Server 2008 R2 SP1 objavljene jula 2019. ili posle jula 2019, morate da imate instalirane sledeće potrebne ispravke.

 • Instalirajte ispravke podrške za potpisivanje SHA-2 koda:

  Morate da imate instaliranu SHA-2 ispravku (KB4474419) koja je datirana 23. septembra 2019. ili novija SHA-2 ispravka, a zatim ponovo pokrenite uređaj pre nego što primenite ovu ispravku. Više informacija o ispravkama za SHA-2 potražite u članku Zahtevi podrške za potpisivanje SHA-2 koda za Windows i WSUS za 2019.

  Morate da imate instaliranu stek ispravku servisiranja (SSU) (KB4490628) koja datira 12. marta 2019. Kada se instalira ispravka KB4490628, preporučujemo da instalirate najnoviju SSU ispravku. Više informacija o najnovijoj SSU ispravki za Windows 7 SP1 ili Windows Server 2008 R2 SP1 potražite u članku ADV990001 | Najnoviji stek servisiranja Novosti.

 • Instaliranje proširene bezbednosne ispravke (ESU):

  Morate da instalirate paket za pripremu licenciranja za proširenu bezbednost Novosti (ESU) (KB4538483) ili "Ispravku za paket za pripremu licenciranja proširene bezbednosne Novosti (ESU) (KB4575903). Paket za pripremu ESU licenciranja biće vam ponuđen iz usluge WSUS. Da biste dobili samostalni paket za paket za pripremu ESU licenciranja, potražite ga u Microsoft Update katalogu.

  Morate da kupite prošireno bezbednosno ažuriranje (ESU) za lokalne verzije ovih operativnih sistema i pratite procedure u KB4522133 da biste nastavili da primate bezbednosne ispravke nakon isteka proširene podrške. Proširena podrška za Windows 7 SP1 i Windows Server 2008 R2 SP1 završena je 14. januara 2020.

VaћnoMorate ponovo pokrenuti uređaj kada instalirate ove potrebne ispravke.

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupna

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

Ne

Pogledajte ostale opcije u nastavku.

Microsoft Update katalog

Da

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update kataloga.

Windows Server Update Services (WSUS) i Microsoft Configuration Manager

Ne

Te ispravke možete ručno da uvezete u Windows Server Update Services (WSUS) ili Microsoft Endpoint Configuration Manager. Uputstva za WSUS potražite u članku WSUS i lokacija kataloga. Uputstva za Upravljanje konfiguracijom potražite u članku Uvoz ispravki iz Microsoft Update kataloga.

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za ispravku KB5020448.

Reference

Dodatne informacije o ESU i o tome koja izdanja su podržana potražite u članku KB4497181.

Saznajte više o standardnoj terminologiji koja se koristi za opisivanja Microsoft softverskih ispravki.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×